ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДАҒЫ ТАМАҚ ӨНІМДЕРІМЕН ӨЗІН-ӨЗІ ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ ДЕҢГЕЙІН БАҒАЛАУ
Аннотация
Ключевые слова
Список литературы
1. Кодякова Т.Е. Пищевая промыленность в системе обеспечения продовольственной безопасности (на примере Еврейской автономной области) // Региональные проблемы. - 2012. -Т. 15.- № 2. -С. 42-45.
2. Балдов Д.В., Суслов С.А. Методика расчета уровня продовольственной безопасности // Вестник НГИЭИ. -2016.- № 1 (56).- С. 13-26.
3. Государственная программа развития агропромышленного комплекса Республики Казахстан на 2017-2021 годы. [Электрондық ресурс].- 2017.-URL: https://moa.gov.kz/documents/1538732758.pdf (қаралған күні: 12.04. 2019).
4. Жолмуханова А.Ж., Қойтанова А.Ж. Қазақстанның азық-түлік қауіпсіздігі: жағдайы, мәселелері, оны шешу жолдары // Аграрлық нарық проблемалары. - 2018. - №3. - Б. 23-29.
5. Қазақстан Республикасындағы ауыл, орман және балық шаруашылығы 2013-2017 жж. // Статистикалық жинақ.-Астана, 2018.- Б. 20-28.
6. Фадейкина Н.В, Толысбаев Б.С. Инновационные подходы к обеспечению продовольственной безопасности государства (на примере Республики Казахстан) // Инновации. - 2013. №5. -С. 179-186.
7. "Тамақ өнімдерін тұтынудың ғылыми негізделген физиологиялық нормаларын бекіту туралы" ҚР ҰЭМ 2016 жылғы 9 желтоқсандағы № 503 бұйрығы. [Электрондық ресурс].-2016.-URL: http://kooz.dsm. gov.kz/kk/pages/tamak-onimderin-tutynudyn- gylymi-negizdelgen-fiziologiyalyk-normalaryn- bekitu-turaly (қаралған күні: 05.03.2019).
8. Қазақстандағы халықтың тұрмыс деңгейі. 2013-2017 жж. /Статистикалық жинақ.-Астана, 2018.- Б. 6-13.
9. Искаков Б.М., Насырханов А.Д. Особенности инвестиционного климата в сельском хозяйстве // Проблемы агрорынка. - 2018. - №4. - C. 21-27.
Рецензия
Для цитирования:
. Проблемы агрорынка. 2019;(2):183-189.